Mik-El

CO-SL143EG STUDIOLINJEFORSTERKER

CO-SL143EG Studiolinjeforsterker Electronic Gold er laget for 19" rackmontering og er 1U høy. (BxHxD: 432x44x265 mm. uten rackvinkler). CO-SL143EG er en stereolinjeforsterker med en del ekstra fasiliteter som gjør at man kan få mer ut av sitt nærradiostudio med høyere grad av sikkerhet. Den økte sikkerheten kommer bl.a. ved at alle linjer er "isolert" fra hverandre med bufferforsterkere. Lysdiodene på fronten gir raskt og sikkert overblikk over status til linjevendere.

CO-SL143EGDen inneholder to elektronisk balanserte stereoinnganger, en fra mikseren og en direkteinngang hvor man kan legge en annen kilde, f.eks. en båndspiller, direkte på lufta via vendere på fronten. Videre har den fire elektronisk balanserte stereolinjeutganger til båndspillere, tre ubalanserte stereoutganger til kassettspillere (phononivå), en trafobalansert stereolinje til sender med overspenningsbeskyttelse og insert-mulighet for tilkobling av begrenser o.l.

Inngangsdelen består av fire standard XLR-kontakter som utgjør de to elektronisk balanserte stereoinngangene. Tydelig merking gjør det lett å koble seg til riktig inngang.

CO-SL143EG BaksideUtgangsdelen består av to seksjoner. Den ene er en 5-pins XLR-kontakt og to 1/4" jack-kontakter. De utgjør stereoutgang til sender med insert-mulighet. Den andre er en 30-pins DIN 41622 kontakt for de fire balanserte stereoutgangene til båndspillere, og phonokontakter for ubalanserte utganger til kassettspillere. I tillegg finnes en 4-pins DIN-kontakt for lysstyring via linjevenderne.Tilbake til Produklista