Mik-El

Chilton Ltd

CHILTON AH1 & AH2

Chilton AH2 Telefonhybrid

CHILTON ANALOGE TELEFONHYBRIDER AH-1 & AH-2

Chilton AH analoge telefonhybrider leveres i 19" rack-monterbare enheter 1U høye, som enkel eller dobbel enhet.

Oppgaven til telefonhybridet er å konvertere et 2-tråds samband til et 4-tråds. Det er sammenkoblingen mellom innringeren på telefonlinja og lydmikseren.

Hybridet har en elektronisk balansert linjeinngang med justerbar forsterkning mot telefonlinja "Tx" som er begrenset til –6dBu, dette er også justerbart.

En flytende trafo balansert linjeutgang med justerbar forsterkning fra telefonlinja "Rx", som kan vises på et 10segment lysdiodemeter.

Half-Duplex venderen forbedrer side-tone undertrykking med prioritet for studiosiden. 9-pins D-kontakt på baksiden tillater fjernkontroll av linjehold, half-duplex, linjeindikasjon, og deteksjon av ringesignal. Man kan koble et telefonapparat direkte til hybriden med en RJ-kontakt. Den leveres med en 4-leder kabel for kobling av telefonlinje til "Tele Line" inngang. "Line in" er lydlinje som kobles til mikserens clean-feed eller tapning, mens "Studio Out" kobles til inngangen på den modulen i mikseren som brukes til telefon.

For å justere balansen gjøres følgende: Ring ut på en god telefonlinje og juster tapning eller Tx justeringen slik at begrenserdioden akkurat gløder, trykk Bal knappen og juster R og C justeringen til minimum rosa støy i mikserens hodetelefoner. Slå av Bal knappen og den automatiske balanseringen vil overta. Balanseringen virker også når man snakker i munnen på hverandre.

Chilton AH Skjema

Priser på Chilton RackutstyrTilbake til Chilton Rackutstyr