Fremgangsmåte 175 °C 12 - 15 min.
Stek kakene på midterste rille ved 175 grader i 12 - 15 minutter.
Bland sammen sukker, brunt sukker, sirup og romtemperert smør. Pisk godt sammen.
Tilsett et egg av gangen og pisk til du får en luftig krem.
Bland sammen natron, vaniljesukker, kanel og hvetemel, og sikt det over deigen. Pisk videre til en myk smidig deig.
Fordel deigen i små jevnstore pletter (ca. en spiseskje i hver plett) på et stekebrett med bakepapir på. Det er viktig å ha god avstand mellom hver, slik at de ikke brer seg inn i hverandre under stekingen. De vil flyte litt utover.
Stek kakene på midterste rille ved 175 grader i 12- 15 minutter. Tilpass steketiden til din stekeovn.
Avkjøl kakene litt før de flyttes over på en rist. Bruk en stekespade.
Oppbevar kakene i en tett boks, slik at de holder seg myke/seige.