Fremgangsmåte 200 °C 15 min.
Stekes på nederste rille på 200 grader i ca 15 min.
Smør og mel smuldres. Vann tilsettes og deigen arbeides sammen og pakkes i plastfolie.
La deigen hvile i kjøleskapet i minst 30 min. Sett stekeovnen på 200 grader.
Mandlene skåldes og males på kvern, bland med melis.
Visp eggehvitene stive og vend mandelblandingen forsiktig inn.
Legg en fjerdedel av deigen til side, kaldt (skal brukes til kryss).
Del resten av deigen i 20 emner (vei den gjerne så den blir likt fordelt i formene).
Smør 20 sandkakeformer med mykt smør og trykk deigen ut i formen. Mandelfyllet fordeles.
Kjevle ut deigen og spor ut strimler. Legg disse i kryss over fyllet i formene.
Stek kakene etter anvisning. Avkjøl litt før du tar de ut av formene og avkjøler på rist.