RAWFOODKAKE MED FRUKT

Kake
Kake

Rawfoodkake med frukt

Frukt- /Bærkaker

Lukk

Ingredienser

Bunn
5 dl nøtter (blanding av valnøtter, hasselnøtter, cashewnøtter)
5 ferske dadler
1 dl rosiner
2 ts kanel
¼ ts malt muskatnøtt
1 klype mineralsalt
1 ss lønnesirup

Fyll
Piano vaniljekrem

Topping
Nektarin, kiwi, banan (eller bruk frukt/bær etter eget ønske)

Fremgangsmåte 0 °C 0 min.

Rund form 22 cm. Kaken skal ikke stekes.

  1. Kjør nøttene i en foodprosessor til de er ganske finmalte. Hell det i en bakebolle.

  2. Kjør dadler og rosiner i foodprosessoren på full hastighet så de blir finhakket.

  3. Bland krydder og en klype salt i nøtteblandingen. Bland daddel- og rosinhakket i bakebollen sammen med nøttene.

  4. Blant 1 ss lønnesirup over. Kna deigen sammen med fingrene.

  5. Trykk deigen ut i en liten kakeform.

  6. Legg et lag vaniljekrem på kakebunnen.

  7. Pynt med frisk frukt eller bær.