Fremgangsmåte 250 °C 10 min.
Stekes midt i ovnen på 250 °C i ca. 10 min. Gir 40 boller.
Smelt smøret. Melken tilsettes og væsken varmes til fingervarme.
Smuldre gjæren og løs den opp i litt av væsken.
Tilsett resten av væsken, sukker, salt og det meste av melet.
Elt til deigen slipper bollen.
La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 30 min.
Rør smør, sukker og kanel (fyllet).
Ha deigen på bordet og elt inn resten av melet.
Deigen deles i 2 like store deler. Hvert emne kjevles ut i størrelse 20x40 cm. Smør på fyllet.
Rull sammen deigen fra langsiden og skjær rullene i jevne biter (1 – 1 ½ cm brede), til sammen 40 biter.
Legg bitene med snittflaten opp i papirformer.
Etterhev bollene i ca. 30 min.
Pensle bollene med vispet egg. Strø perlesukker på.
Stek kakene midt i ovnen ca. 10 min.