LogoBANOFFEE PIE



Kake

INGREDIENSER:


1 boks kondensert melk (med sukker – viktig!)
1 pk. søt havrekjeks (Hobnobs eller Bixit)
140 g smør
1 banan
1 pk. kremfløte
 

FREMGANGSMÅTE:

  1. Kok en boks kondensert melk i vann i 2 timer (småkok, pass på at boksen er dekket av vann hele tiden). Avkjøl (kan stå i kjøleskap et par dager).


  2. Smelt smøret, avkjøl og bland med knust havrekjeks. Trykk ut i springform med bakepapir i bunn (ca. 24 cm). Løsne bunnen fra formen og legg den på kakefat.


  3. Åpne boksen (bør tempereres litt hvis den tas rett fra kjøleskap). Smør karamellen på bunnen, legg bananer i skiver på og bre krem over.

Kaken kan serveres uten pynt men en kan også bruke kakao eller som her, knust daim.