LogoBOUNTYKAKE




Kake

INGREDIENSER:

Bunn

6eggehviter
200 g. melis
200 g. kokosmasse
 

Fyll

6 eggeplommer
150 g. lys kokesjokolade
150 g. smør eller margarin
90 g. melis
1 ts vaniljesukker
 

FREMGANGSMÅTE:

  1. Eggehviter og melis piskes stivt.  Rør inn kokos.  Ha røren i langpanne kledd med bakepapir.
     

  2. Stekes på 150 grader i ca. 30 minutter, nederste rille (pass tiden, skal bare være en anelse gylden).
     

  3. Sjokoladen og smøret smeltes på svak varme.
     

  4. Eggeplommer røres med siktet melis.  Blandingen has i sjokoladeblandingen, rør til fin krem. Er den for bløt, tykner den i kjøleskapet.
     

  5. Del bunnen i to og legg fyllet mellom, oppå og på sidene (ikke nødvendig hvis du serverer kaken i biter).
     

  6. Pynt med kokos og gaffelmønster.