4 egg
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 1/2 ts bakepulver
1 ss potetmel
1 kopp vann
1 kopp sukker
1 kopp smør
1 egg
Skallet og saften av en sitron
2 dl kremfløte
1 plate kokesjokolade
1-2 ss smør
Lag en vanlig sukkerbrødrøre og fyll den i en
godt smurt og strødd form (24 cm).
Sett formen inn i 150 gr. varm ovn i ca. 45
minutter. Avkjøl og del sukkerbrødet i tre bunner.
Bland sammen potetmel, vann, sukker og smør og
varm det opp til det tykner.
Avkjøl litt og tilsett halvpisket egg og
saft/skall av sitronen. Avkjøl det helt.
Bland inn pisket krem og fordel dette mellom
lagene i sukkerbrødet.
Smelt sjokoladen over vannbad og fordel
glasuren på kaken.
Pynt med strimler av gelesjokolade eller noe helt annet.