11/2 dl. hasselnøttkjerner (ca. 75 g.)
1 dl. sukker
100 g. smør eller margarin
2 ss hvetemel
2 ss melk
1 ss lys sirup
2 dl. kremfløte
75 g. kokesjokolade
saft og skall av 1 appelsin
Bland hakkede
nøtter, sukker, smør, mel, melk og sirup i en kjele. La massen trekke til den
tykner på svak varme, rør hele tiden.
Sette 18 kaker
av røren på bakepapirkledt stekeplate. OBS! Beregn god plass – de flyter
utover.
Kakene stekes i
ca 10 min. på 150 grader midt i ovnen. Avkjøles litt.
Kakene løsnes
forsiktig og rulles sammen med oversiden ut. Avkjøles.
Visp kremfløten
til fyllet. Bland revet skall og saften av en appelsin.
Sjokoladen
rives og blandes med kremen som er tilsatt skall og saft.
Rullene fylles – bruk sprøytepose.