4 egg
1 ½ dl sukker
1 dl brunt sukker
1 ½ dl hvetemel
1 dl. malte hasselnøttkjerner
2 ½ ts bakepulver
2 esker kremost naturell
Noen finhakkede hasselnøtter
Litt konjakk
3 dl melis
2 dl crème fraîche
Hakkede hasselnøtter eller mandelspon til pynt.
Varm stekeovnen til 275 grader.
Stivpisk eggene med sukkeret. Bland det tørre
og vend det forsiktig inn i røren.
Dekk langpannen med bakepapir, og spray med
fett.
Fordel røren utover pannen og stek kaken i 5-6
minutter.
Hvelv den over på sukkerstrødd matpapir og la
langpannen ligge over til kaken er kjølt.
Rør sammen fyllet. Bland de hakkede nøttene og
konjakk med osten til den blir myk.
Smør litt over halvparten på kaken og rull den
sammen til en rullekake.
Legg kaken på fat og smør resten av fyllet over kaken. Strø med hakkede nøtter eller mandelspon.