LogoRABARBRATERTE MED MARSIPAN OG INGEFÆR




Kake

INGREDIENSER:


Bunn

200 g hvetemel
75 g melis
160 g kaldt smør
1 eggeplomme
1 ts vann
 

Fyll

5 – 6 rabarbrastilker
150 g sukker
1 cm frisk ingefær
250 g marsipan
75 g mandler
 

FREMGANGSMÅTE:

  1. Bland mel og melis, hakk i smøret, tilsett egg og vann og kna sammen deigen.
     

  2. Snitt rabarbraene i små stykker, tilsett sukker og skrelt meget finhakket ingefær. Legg marsipanen over mørdeigen og fordel fyllet over marsipanen.  Hakk mandlene og dryss de på toppen.
     

  3. Dekk terten med bakepapir og aluminiumsfolie.  Bak den i 20 min på 200 grader. Ta av papir og folie og stek videre i 35-40 minutter.  Server terten lun med pisket krem.