6 eggehviter
5 dl sukker
350 g hakkede peanøtter
1 pk. knuste Ritzkjeks
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
100 g smør eller margarin
2 plater lys eller mørk sjokolade
6 eggeplommer
100 g melis
Etter smak,
her: vaniljekrem / fløtekrem og geletopper
Stivpisk eggehviter og
sukker.
Bland hakkede nøtter,
Ritzkjeks, bakepulver og vaniljesukker i marengsen.
Ha deigen i en
bakepapirkledd langpanne.
Stek kaken ved 180 grader
på nederste rille i ovnen, 20-25 minutter, Ta kaken ut og avkjøl den.
Smelt smør og sjokolade.
Pisk eggeplommer og melis
stivt og bland med avkjølt sjokolade.
Fordel glasuren over den
avkjølt kaken og skjær i biter før servering.
Pynt etter smak og anledning.