500 g mandler
500 g melis
5 eggehviter
(eller bruk 500 g
ferdig mandelmasse)
3 dl fløte
100 g kokesjokolade
2 plater
Dronningsjokolade
4-5 ss kokosfett,
smeltet
Mal mandlene med skall på og
bland i melis.
Visp eggehvitene stive.
Rør alt forsiktig sammen.
Sett deigen på stekeplate (kledd
med bakepapir) med to teskjeer.
Stekes til de blir gylden. 200 ºC i ca. 10 min.
Kok opp sjokolade og fløte og
avkjøl over natten(eller ca. 2 timer i fryseboksen).
Stryk kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Tilsett kokosfett og rør sammen til en jevn glasur.
Dypp kremtoppen på kaken i sjokoladeglasur og sett dem kaldt til glasuren er stivnet.
Oppbevar kakene i fryseboksen, ta de fram etter behov. Serveres etter noen minutter i romtemperatur.