LogoSARAH BERNHARDT




Kake

INGREDIENSER:


BUNN:

500 g mandler
500 g melis
5 eggehviter

(eller bruk 500 g ferdig mandelmasse)
 

TRØFFELKREM:

3 dl fløte
100 g kokesjokolade
 

GLASUR:

2 plater Dronningsjokolade
4-5 ss kokosfett, smeltet
 

FREMGANGSMÅTE:

BUNN:

  1. Mal mandlene med skall på og bland i melis.
     

  2. Visp eggehvitene stive.
     

  3. Rør alt forsiktig sammen.
     

  4. Sett deigen på stekeplate (kledd med bakepapir) med to teskjeer.
     

  5. Stekes til de blir gylden.   200 ºC i ca. 10 min.

TRØFFELKREM:

  1. Kok opp sjokolade og fløte og avkjøl over natten(eller ca. 2 timer i fryseboksen).
     

  2. Stryk kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter.

GLASUR:

  1. Smelt sjokoladen i vannbad.  Tilsett kokosfett og rør sammen til en jevn glasur.
     

  2. Dypp kremtoppen på kaken i sjokoladeglasur og sett dem kaldt til glasuren er stivnet.

Oppbevar kakene i fryseboksen, ta de fram etter behov.  Serveres etter noen minutter i romtemperatur.