3 egg
200 g sukker
200 g valnøtter
50 g kokesjokolade
Kremfløte
Vaniljekrem
Frukt og bær etter ønske, her:
Kiwi, melon, mango, druer, blåbær
Pynt: Mynte
Rund
form 24-26 cm. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca 45 min.
Pisk
egg og sukker til tykk eggedosis. Mal valnøttene og hakk sjokoladen. Bland
dette forsiktig i eggedosisen.
Ha
bakepapir i kakeformen og smør litt opp langs kanten. Hell i deigen og stek
i 175 grader ca 45 min.
Avkjøl kaken i formen og før den så forsiktig over på fat.
Bland pisket kremfløte og vaniljekrem etter smak (eller bruk bare en av
delene).
Bre kremen over bunnen og legg på frukt og bær. Pynt gjerne med litt mynt
Bunnen kan fryses eller
oppbevares i kjøleskapet noen dager men pyntet kake bør spises samme dag. Rest
av denne kaken ble spist to dager etter pynting og den var fremdeles god…
Dette må vurderes etter hvilken type krem og frukt/bær man bruker.