Fremgangsmåte 170 °C 40 min.
Rund form ca 24 cm. Stekes nederst i ovnen på ca. 170 grader i ca 40 min.
Visp egg og sukker til eggedosis.
Smelt smøret i en kjele og tilsett vannet.
Hell smøret i eggedosisen. Tilsett kokos, mel og bakepulver. Rør til deigen er jevn.
Smør og strø bakeformen. Hell deigen i formen.
Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca 40 min. Avkjøl kaken.
Lag fyllet: Bland 1 dl av fløten, sukker og sirup i en kjele. Kok opp karamellsausen under omrøring. La den deretter trekke uten lokk til den har tyknet, ca. 10-15 min.
Visp resten av fløten stiv og bland den med avkjølt karamellsaus.
Del kaken i tre bunner. Legg dem sammen igjen med karamellkrem mellom lagene.
Smør til slutt krem oppå og på siden av kaken.
Skrell kiwiene og del dem i skiver. Pynt kaken like før servering.