Fremgangsmåte 175 °C 40 min.
Bunnen stekes i rund form ca. 24 cm på 175 grader i ca. 40 min.
Mal nøttene på kvern eller i food processor.
Visp eggehviter stivt, rør inn sukkeret. Vend inn de malte nøttene.
Hell deigen i den smurte formen og stek bunnen på nederste rille i ca. 40 min.
Avkjøl kaken før den legges over på rist.
Moussen: Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn.
Skill eggene. Rør eggeplommene, kaffe og likør i den smeltede sjokoladen.
Visp eggehvitene stive og vend de inn i sjokolademassen.
Visp kremfløten og vend den inn i sjokolademassen.
Legg bunnene tilbake i formen. Hell sjokolademassen over. Dekk kaken med folie, og la den stå i fryseren i minst 4 timer.
Smelt sjokolade til pynt, smør den ut på bakepapir og la stivne. Skjær sjokoladen i ruter eller brekk den i biter og pynt med disse like før servering.