Mik-El

CO-LP300 LYSPOWER

CO-LP300 Lyspower er en reléstyrt strømforsyning til signallysene i et radio- eller tv-studio. Den kan levere max. 3 Ampere 24V AC til alle lysene. Den er delt opp i 3 hovedkurser som hver for seg er sikret med 1.6 A.

Den består av en 24VAC kilde, 24VDC power supply til releer, 4 releer som styrer henholdsvis studio-, kontrollrom-, direkte- og linjefunksjonene. Det er en styringsinngang til disse releene. Man kan velge å kjøre med felles jord eller felles + på disse. Releene kan styres av en mikroswitch, transistor, optokobler el. lign., eller av en +24VDC spenning.

LP300Lyspoweret vil levere 24V-28V AC til lyspærene avhengig av nettspenningen og belastningen. Vi anbefaler å bruke 28V pærer som signallys. Man oppnår da nesten like stor lysintensitet som ved å kjøre en 24V pære på en +24VDC regulert power, men man vil, pga. av underspenning og ac-strøm få en betraktelig lengre levetid på lyspærene.

CO-LP300 egner seg ypperlig sammen med CO-SCC103 Studio Control Center og CO-SL143EG Studiolinjeforsterker.

lig12.gif (3038 bytes)Vi viser her koblingsforslag mellom disse, hvor vi bruker to PFK4x0.22mm2 kabler. En kabel mellom LYS-kontakten på Studio Control Center og INPUT-kontakt på Lyspower og en mellom LYS(LIGHT)-kontakten på Studiolinjeforsterkeren og INPUT-kontakten på Lyspower.Tilbake til Produklista