Mik-El

CO-SCC103 STUDIO CONTROL CENTER

CO-SCC103 Studio Control Center er laget for 19" rackmontering og er 2U høy.(BxHxD: 432x88x350 mm. uten rackvinkler) CO-SCC103

Den inneholder fjernstyringslogikk, forsterkere, strømforsyninger, lysstyring, hosteknapp-funksjon, summer og høyttalerreléer som trengs i et studio for at det skal fungere tilfredsstillende. På hovedkortet er det plass til 5 doble fjernstyringskort, dvs. 10 fjernstarter i alt.CO-SCC103 leveres med 3 fjernstartkort av typen CO-RC22 isatt, dvs. 6 fjernstarter av pulstypen. Det er videre fjernstyring til 2 telefonoverdrag. Alle styringsinngangene fra mikseren til Studio Control Center finnes i en 25-pins D-kontakt merket MIKSER. Alle styringsfunksjonene aktiviseres ved kontakt med felles jord noe som gir sikker og enkel kobling mellom mikseren og Studio Control Center. Alle fjernstyringskontakter er potensialfrie og har følgende felles data: Effekt: 10VA, Strøm: 750 mA, Spenning: 150 V.

Strømforsyningene leverer +24V/1A til fjernstartlogikk, rødt- og hvittlys, reléer, summer og radioreturforsterker, og + 15V/800mA til sumforsterker, høyttaler- og hodetelefonforsterkere. Det er to reléer som veksler mellom hvittlys og rødtlys til henholdsvis studio og kontrollrom. Et annet relé bryter stereolinjen til kontrollroms-høyttalerforsterkeren ved bruk av self-up (rødtlys i kontrollrom). Et siste relé bryter studiohøyttaleren ved rødtlys i studio.

Det er en høyttalerforsterker for høyttaler i studio. Hodetelefonforsterker for hodetelefon i studio og for produsenthodetelefon (inngang via de mikrofonkanalene som hosteknappen virker på). En stereoforsterker for radio retur forsterker opp stereosignalet fra tuner til linjenivå. Det er videre tilkobling for hosteknappboks (CO-SS02B) som bryter to studiokanaler med insertmulighet på disse.

CO-SCC103 BaksideAlle tilkoblinger er tydelig merket og tilgjengelige på baksiden via standardiserte kontakter.

Tilbake til Produklista